عمومی

1هشت مورد از بهترین نژاد بز برای گوشت – آنچه باید بدانید!

در این مقاله نگاهی به 18 نژاد بز می سازم که بهترین نژاد برای تولید گوشت هستند. بیایید شروع کنیم!

1هشت مورد از بهترین نژاد بز برای گوشت

1. انگلیسی-نوبیایی

انگلو نوبیا یک نژاد دو منظوره است که معمولاً دلیل تولید شیر بیشتر از گوشتش مورد احترام است، اما با این گوشت عالی تولید می کند. آنها بزهای بزرگی هستند که می توانند تا 175 پوند وزن داشته باشند و به دلیل این جثه بزرگ برای استفاده از گوشت می شوند. آنها برای اولین بار با تلاقی بزهای بریتانیایی با گونه های آفریقایی و هندی در دهه 1870 ایجاد شدند.

2. آنگورا

آنرا که بیشتر به دلیل تولید پشم گوسفندان مجلل گوسفند شناخته شده است تا غذا، هنوز هم گوشت و لبنیات تولید می کند. آنها پوششی ضخیم و گوسفند مانند دارند که به طور متراکم تمام بدن آنها را می پوشاند و تهیه می کند را باید مواد غذایی کند، زیرا پوست آنها را می کند. پوست 10 تا 15 درصد وزن بدن آنها را تشکیل می دهد و این می تواند به ضرر تولید شود. با این حال، برای پرورش خانگی، آنها بزهای مقاوم و مفیدی هستند.

3. مراتع استرالیا

بزهای مرتعی که با نام دیگر بزهای وحشی شناخته می شوند، برای تولید گوشت بسیار محبوب هستند. در واقع تقریباً 90 درصد گوشت در صنعت از این نژاد تهیه می شود. مراتع نگهداری کمی دارند، می توانند در شرایط بسیار خشک زندگی و به راحتی می توانند با گونه های دیگر زاد و ولد، و به همین دلیل هستند که آنها یک نژاد پرکاربرد هستند.

4. Beetal

بز کوچک بنگال سیاه به اندازه کوتوله یک حیوان گوشتی محبوب در بنگلاد و هند است، و کوچکتر هستند، اما کیفیت گوشت آنها باعث می شود که آنها را حفظ کنند. آنها دارای کت های کوتاه با رنگ های سیاه، قهوه ای، سفید یا خاکستری، با گوش های کوتاه و ریش مشخص هستند.

6. بوئر

بز بوئر مسلماً یکی از بهترین نژادهای بز برای پرورش گوشت است، زیرا آنها بسیار مقاوم هستند و دارای یک ماده شگفت انگیز هستند. توانایی سازگاری و ایجاد عالی برای مقابله با بیماری های معمولی. آنها برای اولین بار توسط “Boer” (کشاورزان) منطقه کیپ شرقی در آفریقای جنوبی یافتند و عالی تولید کردند. p>

7. قلم مو

بزهای براش یک نژاد خاص، بلکه گروهی از نژادهای مشابه هستند که از تلاقی بین بزهای گوشتی و شیری ایجاد شده اند. آنها حیوانات سازگار و مقاومی هستند که معمولاً برای خوردن گیاهان ناخواسته و برس استفاده می شوند، از این رو به این نام می گویند. آنها معمولاً معمولاً به‌عنوان بز تپه‌ای، بز بریار یا بزهای بومی می‌شوند و برای تولید شیر و نگهداری گوشت می‌شوند.

این مطلب را هم از دست ندهید :
11 مورد از بهترین پست خراش گربه مدرن در سال 1402 - نظرات و برترین ها

8. دمشق

بز دمشقی که به عنوان “حلب” نیز شناخته می شود، بومی سوریه است، یک نژاد دو منظوره محبوب برای تولید شیر و گوشت است. واقعاً بزهایی با ظاهری خاص به فرد هستند که در جوانی زیبا اما با ویژگی های خاص به فرد بزرگ می شوند. آنها بینی های بزرگ و برآمده و گوش های بلندی دارند و در اینترنت به عنوان یکی از زشت ترین حیوانات جهان می شوند! با این حال، این نژاد کمیاب بسیار ارزشمند است و هزاران دلار در میان کلکسیونرها به دست می آید.

9. جبل اخدر

جبل اخدر یکی از بزرگترین نژادهای بز است و به همین دلیل حیوانی محبوب برای تولید گوشت است. این نژاد از عمان در می آید و حدود 20 درصد از کل جمعیت بز در این کشور را تشکیل می دهد. حیوانات قهوه‌ای طلایی با پوشش‌های نرم و بلند، سرعت رشد سریع دارند و مقدار زیادی گوشت تولید می‌کنند.

10. کالاهاری قرمز

در مناطق کالاهای گرم و بیابانی در آفریقای جنوبی، قرمزهاری، آنچه انتظار دارید، بسیار حیوانی مقاوم است که می تواند شرایط گرم و خشک را به راحتی تحمل کند. در تولید گوشت محبوب هستند زیرا آنها گوشت را بدون گوشت و بسیار لطیف تر از سایر نژادها هستند. حیوانات بلند با رنگ قهوه ای مایل به قرمز هستند که باعث می شوند در محیط طبیعی خود پنهان شوند.

11. کیکو

کیکو یک نژاد از نیوزلند است و در اواسط دهه 1980 ایجاد شد. این نژاد با تلاقی بزهای وحشی با بزهای آنگلو-نوبیایی، ساانن و توگنبورگ به منظور ایجاد یک بز گوشتی مقاوم و قوی توسعه یافت. این بزها حیواناتی بسیار سازگار، قابل نگهداری و سرسخت هستند که می توانند در اکثر آب و هواها زنده بمانند. آنها هم برای شیر و هم برای غذای مورد علاقه هستند.

12. پیگمی

بز پیگمی پیشرفته‌تر به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شود، اما در تولید گوشت نیز محبوب است زیرا بدنی فشرده دارند، پرورش دهندگان بسیار خوبی هستند و مراقبت از آنها آسان است. منشا این نژاد از نژاد پیگمی آفریقای غربی است و ke هستند به عنوان حیوانات خانگی، برای تولید گوشت، و در باغ وحش. به دلیل اندازه کوچک آنها معمولاً برای تحقیقات علمی نیز استفاده می شود.

13. ساانن

نژاد معروف بز برای تولید شیر، ساانن نیز یک نژاد گوشتی محبوب در زادگاه خود سوئیس است. آنها بزرگترین نژاد بز سوئیسی با پوشش سفید کوتاه و طبیعت آرام و مطیع هستند. آنها حیوانات مقاوم و سازگار هستند و یکی از بزهای شیری پر در جهان هستند.

این مطلب را هم از دست ندهید :
پوسوم ها چه می خورند؟ چه چیزی می خواهم بدانی!

14. ساوانا

بز ساوانا در آفریقای جنوبی منشا گرفته و از بزهای سفید بوئر ساخته شده است. آنها پرورش دهندگان پرکار، نگهداری آسان و مقاوم، و بسیار مقاوم در برابر خشکسالی و گرما هستند که آنها را برای تولید گوشت در مناطق خشک ایده آل می کند. آنها یک نژاد نسبتاً جدید در ایالات متحده آمریکا هستند که در اواخر دهه 1990 وارد شده اند. آنها به سرعت در حال رشد با قابلیت های تولید شیر عالی هستند و حیوانات دو منظوره ایده آل هستند.

15. اسپانیایی

16. بزهای صحرایی نر سودانی

یک نژاد بز بسیار مهم در سودان، بز صحرایی نر سودانی به طور مستقیم برای تولید گوشت و شیر در مناطق نیمه بیابانی شمال سودان استفاده می شود. حیوانات سرسخت و سازگار هستند که نسبت به شرایط گرم و خشک منطقه بسیار قابل تحمل هستند و گوشت آنها به مراتب لطیف تر از بسیاری از مناطق دیگر هستند.

17. بز غش تنسی

بزهای بیهوش تنسی که به‌عنوان بزهای پا صاف و پاهای چوبی نیز می‌شوند، نژاد افسانه‌ای است و یکی از تنها نژادهای بز است که منشا آن در ایالات متحده است. آن‌ها بزهای می‌شوند، به این معنی که وقتی می‌ترسند، ماهیچه‌هایشان راحت می‌شوند و می‌افتند – یا غش می‌کنند. آنها باید برای نگهداری گوشت می شوند، اما همچنین تولید کنندگان شیر عالی هستند و یکی از محبوب ترین نژادهای حیوانات خانگی هستند.

18. وراتا

وراتا که به خاطر شاخ های خورده و منحصر به فرد خود پیچیده شده است، از اسپانیا می آید، و نژادی بسیار بادوام، مقاوم و قوی هستند. آنها با اکثر آب و هواها سازگاری بالایی دارند، مراقبت و مدیریت آنها آسان است و شرایط مناسب، پرورش دهندگان پرباری هستند. این آنها را برای تولید شیر ایده آل می کند، اما گوشت آنها نیز عالی است و معمولاً در حدود 45 روزگی برای تهیه غذا می شوند.

بز مرتبط می خواند:

    ویدیوهای بسیار جالب و خنده دار از صحنه های جالبی که اکثرا به طور اتفاقی از حیوانات خانگی ضبط شده اند. شما با دیدن این ویدیو ها عاشق این حیوانات به خصوص سگ و گربه می شوید:

    ویدیوی اول:

    ویدیوی دوم :

     

    ویدیوی سوم:

     

    ویدیوی چهارم: