دادن غذای گاه به گاه به جوجه های خود بخشی از یک رژیم غذایی کامل و سالم برای آنهاست. این پرندگان از این شبیه ما هستند که صرف غذای مرغ لذت می برند. خیار یکی از مطمئنترین میان وعدهها برای تغذیه جوجهها است، زیرا آنها را در طول تابستان هیدراته و خنک نگه میدارند بدون اینکه به سیستم گوارشی آسیب وارد کنند.
مرغ ها و خروس ها همه چیز خوار هستند و از غذای بزرگ لذت می برند انواع میوه ها، سبزیجات و غلات. در حالی که اکثر رژیم غذایی آنها باید از غذاهای سنتی مرغ تهیه شود، یک منوی کامل به آنها انرژی می دهد و تولید تخم مرغ را بهبود می بخشد. بنابراین، چه تعداد خوراکی باید به جوجه های خود بدهید و آیا غذاهایی وجود دارد که ممنوع است؟ این مقاله به همه چیزهایی میپردازد که باید درباره تغذیه جوجههایتان با خوراکیهای ایمن بدانید تا آنها زندگی سالم و شادی داشته باشند.
چرا به مرغ ها خیار بدهیم؟
مرغ ها چند خیار می توانید بخورند؟
صرف نظر از اینکه یک غذای خاص برای پرندگان شما چقدر ایمان است، هرگز نباید تنها به غذاهای ضایعاتی تکیه کنند. بیشترین رژیم غذایی جوجه ها باید از غذای مرغ تهیه شود زیرا تمام مواد مغذی لازم برای زنده داشتن و سالم ماندن آنها را نگه می دارد. ارائه تنها ضایعات به آنها خلأهای قابل توجه در تغذیه آنها ایجاد می کند و می تواند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند.
به عنوان یک قاعده کلی، غذاها و ضایعات غذا فقط باید 10 درصد از رژیم غذایی روزانه جوجه های شما را تشکیل دهند. این قانون هم در مورد جوجه های آزاد و هم برای جوجه هایی که در یک فضای واحد محدود شده و اعمال می شود. غذاهای تکمیلی تنها جایگزین کسری از نیازهای غذایی ضروری مرغ می شود و مصرف بیش از حد آنها می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی شود.
- موارد مرتبط بخوانید: آیا مرغ ها می توانند هویج بخورند؟ آنچه باید بدانید
خطرات تغذیه جوجه ها با خیار
همانطور که قبلا ذکر شد، غذاهای مکمل زیاد می توانید گله شما را در معرض خطر قرار دهد. حتی اگر خیار در مصرف غذا برای آنها بی خطر است، غذاهای آبکی بیش از حد مواد مغذی را بر هم می زند. هنگامی که آنها شروع به تکیه بر انواع غذاها می کنند، ممکن است متوجه کاهش تولید تخم، تخم مرغ بد شکل، مصرف، چاقی و حتی سندرم چربی چرب شود.
فرض کنید تصمیم بگیرید به عنوان یک خوراکی گهگاهی به مرغ های خود خیار بدهید. این معمولاً یک گزینه بی خطر است، اما همچنان باید مراقب غذایی باشد که برای آنها می توانید قرار دهید. یکی از خطرات خیار این است که کشاورزان آن را سم پاشی می کنند. اگر از میوهها و سبزیجات بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر استفاده کنید، حتماً همه آنها را قبل از قرار دادن در زیر آب سرد کاملاً بشویید.
غذاهای ایمن در مقابل غذاهای ناامن برای
در حالی که دهها غذای خوشمزه وجود دارد که برای جوجههای شما بیخطر است، برخی از آنها نیز وجود دارند که هرگز نباید به آنها بدهید. برای خوردن جوجههای شما عبارتند از:
لوبیا خشک یا خام: لوبیای خشکحاوی سمی کشنده به نام فیتوهماگلوتینیناست و حتی پس از خوردن تنها سه یا چهار لوبیا برای طیور کشنده است.
غذاهای کپک زده: برخی از کپک هایی که روی غذاها رشد می کنند در ایجاد سرطان در حیوانات و انسان نقش دارند. از همه غذاهای کپک زده ایمن تر از خطر آن است.
سیب زمینی سبز یا گوجه سبز: در حالی که سیب زمینی پخته شده و گوجه فرنگی قرمز خوب است، رنگ سبز در این گیاهان نشان می دهد. که سمی به نام سولانین وجود دارد و ممکن است برای گله شما سمی باشد.
غذاهای سرخ شده، شور یا شیرین: خلاص شدن از شر ضایعات غذا برای ما مفید است، اما به مرغ خود غذاهای سرخ شده یا حاوی نمک یا شکر این افزوده می شود، در غیر این صورت ممکن است سیستم گوارش آنها را به طور جدی تحت تأثیر قرار دهد.
نحوه تهیه خیار برای مرغ
اکنون که می بینید خیار برای خوردن مرغ بی خطر است، چگونه آنها را تهیه می کنند؟ یکی از سادهترین راهها برای تهیه خیار تازه، نصف کردن آنها از طول است. آنها را روی زمین بدهید تا جوجه ها را به راحتی در آبدار را نوک بزنند.
یک راه دیگر برای تهیه خیار برای جوجه ها آویزان کردن آنها با نخ است. پوست برای خوردن جوجه ها نیز بی خطر است، بنابراین آنها می توانند در حالی که همزمان حرکت می کنند، کل خیار را نوک بزنند.
نتیجه گیری
مرغ ها معمولاً زندگی یکنواختی دارند و از خوردن همان چیزها در روز و روز خسته می شوند. یکی از سادهترین و رضایتبخشترین راهها برای دادن زندگی رضایتبخشتر به جوجههایتان، چند هذاهای خوشمزه است. چند بار در هفته جوجههای شما نه تنها از طعمهای جدید قدردانی میکنند، بلکه سلامت کلی آنها نیز مفید خواهد بود و آنها را باهوشتر و به خوبی حرکت میکند.