شاید اصطلاح «مرغ گوشتی» را شنیده باشید، و مطمئن باشید که این یک یا گروهی از جوجه هاست. این اصطلاح در واقع یک روش کلی برای گفتن «مرغ تولید گوشت» است، اما بیشتر از آن وجود دارد.
بنابراین، جوجه های گوشتی در مورد چیست، چگونه پرورش می یابند، و زندگی آنها چگونه است؟ اگر پاسخ می دهد، قطعا به جای درستی آمده است.
جوجه های گوشتی چیست؟
مرغ های گوشتی مرغ های جوانی هستند که مخصوصاً برای پرورش گوشت می یابند. آنها معمولاً خیلی سریع رشد می کنند و زندگی آنها خیلی زود به پایان می رسد. وقتی به بلوغ رسیدند برای گوشتشان قصابی می شوند. آنها معمولاً پرندگانی سنگین با اشتهای حریص هستند و باید به طور مکرر و بیشتر از مرغ هایی که تخم می زنند، تغذیه می شوند.
اصطلاح جوجه گوشتی یک نام نژاد نیست، بلکه یک توصیف گروهی است.
طول عمر جوجه های گوشتی
طول عمر جوجه های گوشتی بسته به نژاد می تواند متفاوت باشد. بیایید با مرغ های خاصی که برای غذاهای گوشتی استفاده می شوند آشنا می شوند تا هر کدام را به دست آورید.
نژادهایی که جوجه های گوشتی در نظر گرفته می شوند
نمونه هایی از جوجه های گوشتی عبارتند از:
1. صلیب کورنی
طول عمر:
8-12 هفته
وزن متوسط:
9-12 پوند
دلایل نگهداری:
سرعت رشد سریع، مطیع، تولید گوشت مطلوب
دلایل از:
مشکلات سلامتی، توان تولید مثل، پرخوران، عمر کوتاه
2. جوجه های گوشتی قرمز بزرگ
طول عمر:
12 هفته
وزن متوسط:
7-10 پوند
دلایل نگهداری:
علوفه خوار عالی، سرعت رشد سریع، سالم، خوش طعم
دلایل از:
نمی تواند مانند کند، نرخ رشد بالقوه ناسازگار است
3. برس آمریکایی
طول عمر:
16 هفته
وزن متوسط:
5-7 پوند
دلایل نگهداری:
خوش طعم، غذاخور عالی، مطیع
دلایل از:
وزن سبک تر از برخی از پرندگان گوشتی، غیر معمول، گران قیمت
4. غول جرسی
طول عمر:
20 هفته
وزن متوسط:
10-13 پوند
دلایل نگهداری:
تولید گوشت بالا، دولایه، جونده
دلایل از:
سرعت رشد آهسته
5. اورپینگتون
طول عمر:
20-22 هفته
وزن متوسط:
8-10 پوند
دلایل نگهداری:
خلق و خوی عالی، لایه های عالی، دو منظوره
دلایل از:
سرعت رشد آهسته
6. مرغ گوشتی زنجبیل
طول عمر:
8 هفته
وزن متوسط:
۵ پوند
دلایل نگهداری:
سرعت رشد سریع، علوفه گران سالم و خوب
دلایل از:
تولید کم گوشت
جوجه های گوشتی در مقابل لایه ها
اما، هنگام پرورش جوجه های گوشتی، می توانید هم نر و هم ماده را بخورید.
آیا جوجه های گوشتی نیز می تواند تخم بگذارد؟
جوجههای گوشتی کاملاً میتوانند تخمین بزنند، اما معمولاً تخمگذاری میکنند. جوجههایی که دو منظوره هستند، میتوانند با گوشت زیاد مصرف کنند و از صاحبان آنها استفاده کنند.
اما جوجه هایی که به عنوان گوشت مصرف می شوند و نه بیشتر، عموماً تولید تخم مرغ ضعیفی هستند. به علاوه، بیشتر به اندازه کافی برای تولید تخم عمر نمی کنند. تمام هدف مرغ های گوشتی این است که کیفیت قابل توجهی داشته باشد و در سریع ترین زمان ممکن رشد کند.
جوجه های گوشتی چگونه پرورش می یابند؟
مرغ های گوشتی زندگی بسیار سریعی دارند و بسیاری از آنها سال اول زندگی خود را پشت سر نمی گذارند. برخی از مرغ ها به دلیل عمر کوتاه خود رشد می کنند، آنها را نباید به عنوان حیوان خانگی بزرگ کرد، زیرا دلبستگی باعث درد دل می شود.
اگر به دنبال خرید جوجههای گوشتی هستید، احتمالاً جوجههای جوجهآوری را از یک فروشگاه محلی یا مزرعهداری تهیه کرده و سالانه آنها را پرورش میدهید. معمولاً نمیتوانید جوجههای گوشتی را در خانه خود پرورش دهید.
مشکلات سلامتی منحصر به فرد جوجه های گوشتی
اگر متعهد به قصابی مرغ برای گوشت هستید، باید به آن پایبند باشید. جوجههای گوشتی میتوانند با مشکلات بهداشتی مواجه شوند که میتوانند آنها را بکشند یا در صورت بروز آسیب به آنها آسیب ببینند. برای مدت طولانی تری زنده بمانید.
وقتی جوجه های خود را به دست می آورند، آنها را مانند سایرین بزرگ می کنند تا زمانی که برای کشتار برسند مناسب باشند. بسیاری از گوشتهای گوشتی اگر تا بزرگسالی زندگی کنند، بسیار سنگین میشوند، و حتی ممکن است پاهای برخی از صلیبها باشند و نتوانند وزن خود را نگه دارند. معمولاً این بازه زمانی بیشتر از 10 هفته نیست.
با افزایش سن جوجههای گوشتی، بدنی سریع برای استخوانها و مفاصل نابالغ آنها قابل دوام نیست.
همین، غیرمعمول نیست که این جوجهها مشکلاتی داشته باشند و باعث سلامتی شوند.
برای جلوگیری از این مشکلات، از جوجههای گوشتی تا زمانی که زنده هستند، به خوبی مراقبت کنید و آنها را بر اساس برنامههای مناسب برای قصاب کنید.
نتیجه گیری
بنابراین، اکنون می دانم که “مرغ گوشتی” فقط یک اصطلاح دیگر برای گوشت گوشتی است. این گروه از طیور به طور مستقیم در تولید گوشت استفاده می شود و تنها برای این منظور پرورش می شود.
برخی جوجه ها می توانند دو منظوره باشند، به این معنی که می توانید آنها را هم برای گوشت و هم برای تخم مرغ پرورش دهید. با این نژادها، ممکن است از جوجه هایی که کاملاً جوجه های گوشتی بالغ می شوند، شود.